DON'T MISS
Smaczne zakończenie nauki kucharzy [FILM]
Uczniowie klasy IV kucharz przygotowali bankiet na zakończenie nauki w ZSP "COGITO". Zaprezentowali wysoki poziom umiejętności, co zostało utrwalone na filmie, do obejrzenia którego...
Warsztaty z WSB (2013)
Uczniowie klas maturalnych spotkali się z studentami WSB na warsztatach szybkiego uczenia się. Trening pamięci, szybka nauka,skojarzenia to sposoby na zapamiętywanie i tego właśnie...
Food
Cogito i kuchnia molekularna
To już trzecia odsłona kuchni molekularnej w Cogito. Tym razem w pokazie najlepszego kucharza wśród „naukowców”,członka elitarnej grupy Fundacji Klubu Szefów Kuchni, współpracownika Warszawskiego...
NAJNOWSZE ARTYKUŁY
Mamy AKREDYTACJĘ!!!
Czy to przypadek czy wiedza, umiejętności i bagaż doświadczeń? Zdecydowanie to drugie! Zespół Szkół COGITO właśnie uzyskał akredytację na lata 2020 – 2027 i...
Zajęcia baristyczne luty 2021
22.02
23.02
24.02
25.02
26.02
2 TRKP (7l.)
2 TZP gr 3 (9l)
2 THTP gr H. (8l)
2 THTP gr T. (9l)
1 THR (9l)
1 TZP gr 1 (8l)
1 TZP gr 2...
II nabór do programu „Śląskie Zawodowcy”- kursy
Rozpoczęła się II rekrutacja do Projektu „Śląskie. Zawodowcy”. Projekt jest realizowany przez Urząd Marszałkowski Województwa Śląskiego, Katowicką Specjalną Strefę ekonomiczną S.A., Izbę Rzemieślniczą oraz...
XII Olimpiada Wiedzy Hotelarskiej
XII Olimpiada Wiedzy Hotelarskiej
Uczniowie technikum hotelarskiego, jak każdego roku, wzięli udział w kolejnej edycji olimpiady Wiedzy Hotelarskiej. Przypominamy, że zwycięzcami etapu szkolnego zostali: Weronika...
Zajęcia baristyczne styczeń 2021
18.01
19.01
20.01
21.01
22.01
2 TRKP (7,8 l)
2 TZP gr 3 (9,10)
2 THTP gr. H (8,9)
1 THR (9,10)
1 TZP gr 1
(8,9 l)
2 TZP gr 1 i 2
(7,8)
25.01
26.01
27.01
28.01
29.01
2 TRKP...
Wytyczne do egzaminu zawodowego
Uwaga zdający!
Proszę zapoznać się z wytycznymi do egzaminu zamieszczonymi poniżej oraz z procedurami bezpieczeństwa zamieszczonymi na naszej stronie.
Przeprowadzanie EPKwZ EZ COVID Wytyczne Zima 2021...